fbpx

Gergő

Újabb portré fotózás Martfűn:

Egy kedves barátomat fotózhattam, és a szívemnek legkedvesebb sorozata lett belőle. Büszke vagyok arra amit alkottunk! Köszönöm Gergő!

"Hivatalosan egy közös fotózásunk volt, ahova úgy mentem, mint egy üres fehér vászon, amivel azt mondtam azt tesz, amit akar. Amilyen fiatal annyira profi, tele ötletekkel, kreativitással és nyitottsággal az ujdonságok felé. Amikor együtt “dolgoztuk” remekül éreztem magam, úgy éreztem elfogadnak es biztonságban vagyok. Képes egy olyan közeget teremteni ahol képes vagy megszabadulni a gátlásaidtól és szabadjára engedni a fantáziadat. A kész képek pedig úgy gondolom, magukért beszélnek. Hosszú sorokat írhatnék még, de azt gondolom, néhány szóban képes vagyok hatékonyan összefoglalni a véleményemet vele kapcsolatban: ahogy már fentebb is említettem fiatal, vérprofi, ambiciózus, kreatív és nem utolsó sorban elképesztően kedves és elfogadó."

Amennyiben elnyerték tetszésedet az; újabb portré fotózás Martfűn képei Gergőről:
Legfrissebb munkáimat az alábbi linken tekintheted meg: https://alizart.hu/kezdolap/

Ha követnéd a munkásságomat a facebook oldalamon: https://www.facebook.com/kiralyalizart

illetve az instagram oldalamon is megteheted: https://www.instagram.com/kiraly.alizart/

Copyright © 2020 alizart.hu - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram