fbpx

Misike

Amikor Dorka és Tomi jön hozzám, mindig egy jó nagy adag motivációt hagynak maguk után. A spontaneitás, a nyugalom és a jó hangulat ami körül veszi őket, nagy hatással van rám. Nyáron még Dorka nagy pocijáról készítettünk fotókat https://alizart.hu/dorka-es-tamas-2/ most pedig már én fotózhattam Misikét! Ha létezik tökéletesség, akkor bizony Misa is pont ilyen. Azon kívül hogy gyönyörű kisfiú, hihetetlenül nyugodt, huncut és kiegyensúlyozott. Köszönöm hogy ismét részese lehettem egy ilyen szuper dolognak! Baba fotózás szolnok vendégeimmel.

"Szuper fotózáson voltunk Aliznál, immár családként és ezúttal sem csalódtunk. Csak ámultunk, hogy milyen szép és különlegesen dekorált lett a stúdiója, ahol a kisfiunk is kellemesen és biztonságban érezte magát és jól kijött, sőt huncutkodott is Alizzal és a fényképezővel. Jól bánt a babával és velünk a szülőkkel is, úgyhogy most is, csak ajánlani tudjuk. Köszönjük neki az első családi képeinket, örök szép emlékek lesznek."

Amennyiben elnyerték tetszésedet a baba fotózás szolnok képei:
Legfrissebb munkáimat az alábbi linken tekintheted meg: https://alizart.hu/kezdolap/

Ha követnéd a munkásságomat a facebook oldalamon: https://www.facebook.com/kiralyalizart

illetve az instagram oldalamon is megteheted: https://www.instagram.com/kiraly.alizart/

Copyright © 2020 alizart.hu - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram