fbpx

Zsófi első szülinapja

Szülinapi fotózás Szolnokon: Boldog szülinapot Zsófi! Köszönöm hogy megörökíthettem a picúr  első szülinapját! Imádtam minden percét! Tündéri kis manó volt.

"Zsófi első szülinapi fényképeivel kapcsolatban amiben biztos voltam, hogy nem akarom a sablon díszlet elé a "futószalagra" ültetni. Ezért is kértem meg Alizt, hogy Ő csinálja Zsófiról a képeket. Bíztam a kreativitásában és már amikor láttam milyen kellékekkel készült tudni lehetett, hogy nem fogunk csalódni. Gyerekekkel idegenként nagyon nehéz lehet együtt "dolgozni", de nagyon hamar feloldódott Zsófi Aliz jelenlétében és nagyon élvezte a dolgot. A végére már eléggé elfáradt, de szerencsére azért pár családi képet is sikerült készítenünk. Szerintem mindannyiunknak nagyon jó hangulatban telt az a pár óra az előkészületektől egészen a fotózás végéig. A kész képeket látva egyértelműen a legjobb választás volt. A lufik alap kellékei a szülinapoknak, de egy szivárvány azért mégiscsak más. Ha lesz jövő évi naptár kérjük szépen az időpontot a 2 éves szülinapi fotózásra."

Amennyiben elnyerték tetszésedet a képek; szülinapi fotózás Szolnokon:
Legfrissebb munkáimat az alábbi linken tekintheted meg: https://alizart.hu/kezdolap/

Ha követnéd a munkásságomat a facebook oldalamon: https://www.facebook.com/kiralyalizart

illetve az instagram oldalamon is megteheted: https://www.instagram.com/kiraly.alizart/

Copyright © 2020 alizart.hu - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram