fbpx

Köszöntelek a porté portfóliómban!

A fotográfiában a szívemhez legközelebb a fekete-fehér portrék állnak ahogyan láthatod is a portfóliómban. Igény szerint természetesen a fotók színes változatai is átadásra kerülnek!
Főként glamour,- boudoir- és családi pillanatképek, üzleti és marketing fotók készítésével foglalkozom. Kültéri és studiós fotózásra is tudsz egyaránt jelentkezni hozzám.

A studióban készült fotóimat Martfűn készítem a Martfactory Studios csodás termeiben, ha nem hallottál még róla, csekkold le: martfactory.hu
Különleges technikával készült fineart -festményszerű- fotókat is készítek. Például ez a fotóm is ezzel a technikával készült.

 

Hogyan zajlik egy fotózás?

  • Kapcsolatfelvétel után konzultálunk pontos igényeidről. Milyen típusú fotókat szeretnél és meghatározunk egy körülbelüli mennyiséget is, ebből tudjuk hogy mennyi időre lesz szükségünk a fotózás alatt.
  • Időpontot egyeztetünk és studiós fotózás esetén leadom a terem foglalást.
  • Ezt követően segítek összeállítani a ruha szettet/szetteket és tájékoztatlak minden egyéb részletről amikre célszerű figyelni hogy minden tökéletes legyen.
  • A fotózás alatt mindenben segítek hogy elképzelésünkhöz illő képeket alkothassunk! Nem kell félni, segítek a pózolásban is, abszolút nem jelent problémát ha sosem voltál még fotózáson! :)
  • Amint végeztünk, pár órán belül átadom a nyers idexfotókat amikből ki tudod válogatni azokat a fotókat amelyeket szeretnél retusálva megkapni. (A nyers képek természetesen Nálam sem kerülnek átadásra!)
  • Ezt követően nekilátok a retusálásnak és képszerkesztésnek. Mennyiségtől függően, de körülbelül 0-2 hét alatt átadom az elkészült fotókat. Az elkészült fotók digitális formában kerülnek átadásra!
    Igény szerint papírképek, vászonképek, fotókönyvek nyomtatásában is tudok segíteni!

 

Egyéb témákban is szoktam alkotni, az alábbi ide kattintva tekintheted meg esemény-, koncert-, természet-, autós és termékekről készült fotóimat.

Copyright
2024
alizart.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram